L’alumnat del Col·legi Esclaves SCJ Alcoi ha deixat de banda la melancolia per no poder gaudir de les festes de Moros i Cristians degut a la COVID-19 i ha celebrat el Dia del Patró amb un programa d’activitats ben complet, adaptats en tot moment a les mesures sanitaries establertes.

Els alumnes d’Infantil, 1r i 2n cicle de Primària han fet activitats relacionades en les festes així com també filaetes dins de les aules. L’alumnat de 3r cicle de Primària i Secundària ha recordat edicions anteriors de les nostres benvolgudes festes.

Finalment des de tots els espais del centre, la comunitat educativa s’ha connectat per seguir en directe la lectura d’unes emotives paraules recitades dedicades al nostre Patró, aquest ha estat a càrrec de l’alumne de 4t d‘ESO Adrián Munuera. A continuació s’ha visualitzat un video homenatge a les nostres festes i s’ha tancat l’acte amb l’Aparició del nostre Sant Jordiet, Martín Fuentes d’Infantil 5 anys cantant l’Himne de Festes.