El Conservatori de Dansa d’Alcoi organitza la VI Gala de Conservatoris en la qual participaran quatre centres oficials de titularitat pública de la Comunitat Valenciana. Així, al costat del Conservatori Elemental de Dansa d’Alcoi, estaràn presents el Conservatori Professional de Dansa de València, el de Novelda i el ‘José Espadero’ d’Alacant.
La representació, celebrada amb motiu del Dia Internacional de la Dansa, tindrà lloc el dijous 29 d’abril en el Teatre Calderón a les 18.30 hores i durarà 90 minuts aproximadament.
En ella es podrà gaudir d’onze coreografies de les tres especialitats de dansa que cursen els alumnes en cadascun d’aquests centres: ballet clàssic, dansa espanyola i dansa contemporània. El nombre d’alumnes participants és de 42, dels quals, huit són d’Alacant, 10 de València, 11 de Novelda i 13 d’Alcoi.
Segons explica l’equip directiu del Conservatori Elemental de Dansa d’Alcoi, “malgrat les actuals circumstàncies sanitàries i de restriccions pel Covid-19, no hem volgut deixar de celebrar aquest dia tan important per a nosaltres, encara que d’una forma molt més reduïda, tant pel que respecta a participació de conservatoris, com a nombre d’alumnes”. El centre alcoià presentarà quatre coreografies amb alumnes que estudien tercer curs d’ampliació d’estudis.