El traçat del nou bulevard que planeja el PSOE d’Alcoi creua el recentment construït circuit de BMX. Així ho denuncia el Partit Popular després d’analitzar els documents per a concursar la redacció del projecte. Els plans del projecte del bulevard, rebatejat pel PSOE com a Via Parc, mostren que el tram final del nou vial passa per damunt del circuit. El portaveu del PP a l’Ajuntament, Quique Ruiz, insta els regidors del PSOE a “parlar-se entre ells” per a evitar “el desgovern i la descoordinació”.

Ruiz no comprén com el Govern d’Antonio Francés es gasta 262.501,72 euros per a construir un circuit de BMX en uns terrenys que seran ocupats pel traçat de la via que connectarà de manera directa els barris de Zona Nord, Eixample, Santa Rosa i Batoy. “La descoordinació entre els regidors del PSOE costa molt car als alcoians perquè paguem per obres que després s’han de desfer”, manifesta el portaveu del PP.

El regidor del principal partit de l’oposició considera “molt preocupants” els “greus errors” en la “escassa gestió” de l’alcalde. El més significatiu és la despesa de 800.000 euros en la construcció del camp de futbol en terrenys privats. Però també destaca la inversió d’un milió d’euros en un carril bici la major part de la qual coincideix també amb el futur bulevard. “És evident que cada regidor del Govern va a la seua, sense coordinació entre ells”, apunta Ruiz, que reclama a l’alcalde que “reaccione d’una vegada per sempre”.

El portaveu del Partit Popular lamenta els símptomes que manifesta el Govern d’Antonio Francés. “A la meitat de la legislatura ens trobem regidors amb la gestió desapareguda, inexistent, regidors que s’escapoleixen a treballar a altres municipis i altres que es jubilen”, apunta. El regidor demana al Govern que aclarisca la incompatibilitat del circuit de BMX amb el futur bulevard. “O canvia el traçat o deixa clar als usuaris del circuit que la instal·lació, encara per inaugurar, té data de caducitat després d’haver invertit 262.501 euros”, conclou.