Les activitats que l’Ajuntament d’Alcoi realitza, de manera gratuïta, per als majors de la ciutat van dur a terme el segon trimestre amb la modalitat exclusivament en línia, suspenent les classes presencials de manera temporal fins que la situació de la pandèmia millorara, cosa que ara ha passat i a més gran part de l’alumnat ja està vacunat. Aquestes Aules de ‘Gent Gran’ van començar les seues classes el passat 5 d’octubre amb 600 matriculacions.

El dilluns 3 de maig tornaran a les aules. Fins ara el 100 %de l’alumnat de ball ha confirmat que faran les classes presencials, també el 70% d’història i treballs manuals. En altres modalitats estan entre el 50 i el 60% el qui tornaran mentre que la resta prefereix la modalitat en línia o amb vídeos del professorat.

Recordem que les modalitats impartides són balls de saló, gimnàstica, ioga, dibuix i pintura, manualitats, informàtica en tres nivells, noves tecnologies i història.

«A banda de tots els beneficis que els aporten les activitats, cal destacar que també aprofitaran per a reencontrar-se, i restablir les relacions socials tan necessàries. Tot i que s’han pogut seguir les classes de forma telemàtica, necessiten veure’s de nou i poder compartir aquests moments. La Gent Gran ha sabut adaptar-se a la situació que estem vivint i gràcies a les noves tecnologies han pogut seguir gaudint de les classes, no obstant, també necessiten socialitzar-se i ara que la major part ja té la vacuna i que les xifres són molt millor que al mes de gener hem decidit que l’alumnat que ho desitge podrà tornar a les classes presencials», ha explicat la regidora de Gent Gran, Carol Ortiz.