El Partit Popular d’Alcoi insta el PSOE a resoldre de manera “urgent” el problema que ha generat en construir el nou circuit de BMX sobre terrenys en els quals està previst el tram final del futur bulevard que unirà Batoi amb la Zona Nord. El regidor Kiko Cantó critica que el PSOE deixe el tram conflictiu fora de la redacció del projecte, actualment en fase de concurs. “El que fa el PSOE d’amagar el cap i no afrontar la ficada de pota no és acceptable”, manifesta l’edil del PP.

El principal partit en l’oposició lamenta que davant l’evident descoordinació del Govern, la seua resposta siga deixar per a més endavant el tram conflictiu. “No té sentit encarregar la redacció d’un projecte i deixar fóra la part final”, manifesta Cantó. El concurs només contempla la redacció de quatre de les sis fases pendents (la primera ja està construïda). El regidor el considera una “burla” per part del PSOE. Per això reclama que incloga el tram final del bulevard en la redacció del projecte. “Quin sentit té deixar fóra la part final? Tan clar té la regidora d’Urbanisme que aquest projecte mai s’executarà, com succeeix amb la major part dels projectes del PSOE?”, es pregunta.

El regidor subratlla que els plans del projecte del bulevard mostren que el tram final del nou vial passa per damunt del circuit, en el qual el PSOE ha invertit 262.501,72 euros. El bulevard també està dibuixat en el nou Pla General, que no contemplava la creació del circuit de BMX. “La descoordinació del PSOE és absoluta en tots els sentits i té un cost terrible per als alcoians”, insisteix Cantó.
El regidor insta el PSOE que “demostre que, com assegura, el circuit de BMX no es veu afectat pel traçat del bulevard”. I afig: “En lloc de mentir, com fa sempre, el que hauria de fer és dedicar-se a no generar més problemes a la ciutat”.

Cantó aporta els plans preparats per l’Ajuntament per a demostrar que el traçat del carril bici, que va costar un milió d’euros a l’Ajuntament, coincideix amb el futur bulevard, la qual cosa obligarà a desmantellar-lo. “Els alcoians no tenim per què aguantar una ficada de pota després d’una altra”, conclou.

Planol