El saló de Plens de l’Ajuntament d’Alcoi ha acollit una reunió dels màxims responsables de la Policia Local i Policia Nacional a Alcoi amb el regidor de Seguretat, Raül Llopis, el regidor de Transició Ecològica, Jordi Silvestre i el cap d’aquest departament en la qual han tractat el tema de la crema de contenidors a la nostra ciutat.

Han determinat tres eixos d’acció: conscienciació ciutadana, coordinació entre els cossos de seguretat i reubicació o reordenació d’algunes illes de contenidors.
Pel que fa a la conscienciació ciutadana, és primordial que la ciutadania avise a la Policia de qualsevol actitud que consideren sospitosa quant als contenidors.

També treballaran coordinats Policia Local i Nacional analitzant diferents els casos per a poder donar amb la persona causant dels danys.

Finalment s’ha acordat la reubicació i reordenació d’algunes illes de contenidors per a tractar de garantir la seguretat dels habitatges que estan al costat d’ells i a més intentar que estiguen al costat de càmeres de seguretat que pogueren ajudar a donar amb la persona culpable d’algun incident.

També augmentarà la vigilància policial.
“És fonamental treballar de manera coordinada, per això ens hem reunit per a fixar aquests eixos d’acció. Necessitem la col·laboració de la ciutadania per a donar amb qui causa danys, no sols als contenidors, també posen en perill la vida de persones que viuen al costat d’ells. La reunió ha sigut molt profitosa i s’han tret conclusions molt positives”, ha afirmat el regidor de Seguretat, Raül Llopis.