Aquest any el lema del Dia Internacional dels Museus ens situa en un punt d’inflexió des del passat al futur: “El futur dels museus: recuperar i reimaginar”.

Des del MuBoma es vol proposar un cap de setmana de portes obertes en el qual celebrar-lo junts i reflexionar sobre el passat que ens relata el museu i viatjar a un futur imaginari.

El museu obrirà les seues portes de 10 a 14h i de 17:30 a 20:30h el dissabte i de 11 a 14h el diumenge.

Horari d’activitats

El dissabte al matí, es podrà gaudir de l’activitat “Auca del MuBoma”, que recupera la tradició dels narradors itinerants per a contar-nos el museu en vers; mentre que els tallers per als més xicotets, són una oportunitat d’imaginar el futur del MuBoma. L’activitat comptarà amb diverses passades: 10:30h, 11:15h, 12:00h i 12:45h.

A la vesprada, tindrà lloc l’espectacle “Moments Màgics” amb el Mag Álvaro a les 19h.

La màgia del dissabte a la vesprada s’unirà al present de les visites guiades del diumenge.

D’una banda, el diumenge al matí, es podrà visitar el museu lliurement de 11:00 h a 14:00 h i es realitzaran diverses visites guiades, a les 11:30h, 12:00h i a les 12:30h. D’altra banda, els més menuts podran disfrutar durant tot el matí del taller “Dibuixa el Futur”.

Les activitats presencials es combinaran amb el plànol virtual. Per això, per als quals preferisquen gaudir de les activitats en línia, el dissabte a les 12h comença l’activitat “Auca del MuBoma”, i a la vesprada a les 17h l’activitat “Visita el futur”. El diumenge, a les 12h hi haurà un taller didàctic: “Bombers Espacials”.

Inscripcions

En totes les activitats serà obligatòria la inscripció prèvia. Les inscripcions es realitzaran en el número de telèfon: 965 544 418 i via email: visitas@muboma.com

Cartell