Dissabte passat a la vesprada va ocórrer un accident en l’encreuament del carrer València, on un vianant va resultar mort després de ser atropellat per un turisme. La Policia Local d’Alcoi està investigant aquest accident.

En l’accident es va veure implicat un turisme amb diversos ocupants i un vianant que transitava per la vorera. Indicatius de Policia Local van acudir al lloc de manera immediata, juntament amb Bombers, Policia Nacional i Sanitaris per a auxiliar i atendre l’accident.

El vianant, greument ferit, va ser traslladat d’urgència a l’hospital on posteriorment va morir. La conductora detinguda, juntament amb les primeres diligències d’investigació, ha sigut posada disposició del Jutjat d’Instrucció de guàrdia d’Alcoi, qui ha decretat la seua presó provisional sense fiança per un possible delicte d’homicidi imprudent i conducció sota la influència de begudes alcohòliques.