Alcoi acollirà els dies 15 i 16 de maig la copa Princesa d’hoquei patins. La competició es durà a terme en el Pavelló Miguel Sarasa del poliesportiu Francisco Laporta. Els equips participants van obtenir la classificació atenent a la classificació al final de la primera volta:
– PAS Alcoy (1r grup Sud)
– CD Arenys de Munt (2n Grup Sud)
– CP Manlleu (1r grup Nord)
– CP Vilafranca (2n grup Nord)

Dissabte seran les semifinals, a les 17 hores, Manlleu – Arenys de Munt i a les 20 hores PAS Alcoy – Vilafranca. La final entre els guanyadors dels partits de dissabte serà diumenge a les 12 hores.

L’aforament serà de 400 espectadors seguint la normativa Covid-19 de la Generalitat Valenciana. Tan sols es podrà accedir amb acreditació o invitació i després de prendre la temperatura, posar-se hidrogel a les mans. És obligatòria la mascareta i caldrà deixar un seient lliure entre cada espectador.

Les invitacions es repartiran entre socis i simpatitzants del PAS Alcoy, a més també hi haurà a disposició del públic en la porta d’accés al pavelló.

Cartell