Alcoi incorpora a la seua oferta material promocional en rus. Es tracta de la Guia General ampliada i del fullet sobre la Ruta Modernista i Industrial d’Alcoi, materials molt utilitzats a l’hora d’explicar la visita turística a la nostra destinació.

Els dos fullets han sigut traduïts per l’estudiant del «Màster Universitari en Direcció i Planificació del Turisme», Anna Iakusheva, que ha realitzat les pràctiques al Departament de Turisme de l’Ajuntament d’Alcoi.

Estes pràctiques es realitzen gràcies al conveni de col·laboració que l’Ajuntament té firmat tant amb la Universitat com amb altres centres formatius, a fi d’acostar el mercat laboral als estudiants i col·laborar amb ells, ja que en molts casos és el seu primer contacte amb el sector, les institucions o l’empresa.
Amb estos materials nous, Alcoi millora l’atenció a este segment de mercat, que encara que minoritari a la nostra ciutat, presenta visites esporàdiques en la nostra destinació.
Els dos fullets es troben disponibles en el web www.alcoyturismo.com