L’exdirector del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València, Juan Ignacio Torregrosa, ha sigut nomenat director general d’Avanç per a la Societat Digital, dependent de la Conselleria d’Innovació que té la seua seu a Alacant.
Juan Ignacio Torregrosa és professor titular de la Universitat Politècnica de València (UPV), i entre 2015 i 2020 va ser el director del campus d’Alcoi, compatibilitzant aquest càrrec amb el de membre del consell de govern de la UPV. En l’actualitat és professor titular del departament d’Enginyeria Química i Nuclear de la Politècnica i les seues principals línies d’investigació es relacionen amb el tractament d’aigües i amb l’anàlisi del cicle de vida de productes i serveis.
“Aquesta és una gran notícia per a la nostra ciutat, es tracta d’una persona molt implicada amb Alcoi, amb la qual hem treballat molt estretament en la Transformació Digital de la nostra ciutat, i en desenvolupament del projecte Smart City Alcoi, i ara continuarem treballant conjuntament des de la seua nova responsabilitat en la Conselleria d’Innovació per a afrontar amb èxit els reptes de present i futur”, ha indicat l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés.