Un total de 610 alumnes han participat en la III Milla Solidària Esclaves SCJ. L’organització ha adaptat el format de la carrera a les mesures sanitàries de la COVID-19 donant eixida als seus participants en grups estables per aules. És per això que aquesta edició no s’ha obert a la ciutat com en els darrers anys.

Com a primícia d’enguany, cada alumne ha realitzat el pagament del seu dorsal, amb el lliurament d’aliments de primera necessitat que es donaran a l’entitat de Càrites Alcoi.

A més cal recordar que aquesta activitat esportiva s’ha celebrat el mateix dia que el col·legi celebra el dia de la fundadora Rafaela Maria. D’aquesta manera s’ha viscut l’efemèride des de la solidaritat, l’esport i les ofrenes realitzades per l’alumnat per tal d’ajudar a totes aquelles persones que més ho necessiten.

Des del Col·legi Esclaves SCJ han volgut agrair la col·laboració de la Regidoria d’Esports i de l’Associació de Pares i Mares del centre per tal de fer possible l’activitat.