El Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre portarà avant un any més el conegut com a Campus d’Estiu, una activitat multiesportiva per a xiquetes i xiquets de 4 a 13 anys distribuïda en tres grups d’edat de 4 a 6 anys de 7 a 10 i d’11 a 13 anys.

L’objectiu d’aquesta iniciativa que es durà a terme del 28 de juny al 30 de juliol en horari de 9.00 a 14.00 hores, és promoure les activitats esportives de caràcter individual i col·lectiu, així com l’educació mig ambiental i hàbits saludables.

La preinscripció es realitzarà el 27 de maig 2021, de 8.30 a 14.30 hores en el següent enllaç.

La preinscripció en línia no garanteix la plaça, s’informarà en el període de 24 hores tant les inscripcions acceptades com les no acceptades.
Es podrà fer la inscripció per setmanes, d’una a cinc amb diferents preus.
1 setmana: Del 28 de juny al 2 de juliol, 45 €
2 setmanes: Del 5 al 16 de juliol, 85 €
3 setmanes: Del 28 de juny al 16 de juliol, 125 €
2 setmanes: Del 19 al 30 de juliol, 85 €
4 setmanes: Del 5 al 30 de juliol, 170 €
5 setmanes: Del 28 de juny al 30 de juliol, 215 €

Practicaran diferents esports com: natació, Pàdel, tenis taula, bàdminton, tenis, multiesport o judo, també realitzaran tallers i eixides programades.
Natació: Sessions d’activitat aquàtica durant la setmana.
Raqueta: Sessions d’esport de raqueta en diferents modalitats durant la setmana. (Pàdel, tenis taula, bàdminton, tenis …)
Multiesport: Sessions de multiesport en diferents modalitats durant la setmana. (Hoquei, bàsquet, voleibol, handbol, tir amb arc, petanca…)
Judo: una sessió a la setmana d’iniciació al judo a través del joc.
Tallers: Es destinarà principalment a l’educació i conscienciació ambiental. S’abordaran diferents aspectes del reciclatge d’envasos, paper, cartó, etc.
Eixides programades: Una eixida programada a la setmana. Seran programades i adequades als grups d’edat i estaran orientades a visites relacionades amb el medi ambient, els hàbits saludables i educació viària.

El regidor d’esports, Miguel Juan Reig, destaca l’esforç de tots per a donar aquesta opció d’oci saludable a la infància d’Alcoi: “Apostem pel Campus un any més per a formar les nostres xiquetes i xiquets en la pràctica de l’esport i els hàbits de vida saludables. Enguany, des de la regidoria d’esports no volíem deixar d’oferir el Campus d’Estiu Eduardo Latorre, una oferta d’oci per al mes de juliol consolidada i que cada any té molta demanda”.