El títol del taller és Connecta’t a l’ocupació, i es realitza en quatre sessions. En la primera han tractat el Mercat de treball i competències professionals, en la segona l’objectiu professional, la tercera està dedicada a les eines de cerca activa d’ocupació i finalment la quarta al dret laboral bàsic. Han participat un total de 8 usuaris.

La regidora de Polítiques Inclusives, Aranza de Gracia, va estar present durant la primera sessió del curs i va animar als participants, totes persones joves a aconseguir les habilitats per a poder entrar en el món laboral i ha reconegut l’esforç que realitzen les per créixer i millorar les seues capacitats.

Aquest programa el desenvolupa l’Ajuntament d’Alcoi des de 2017 i de forma continuada des de 2018. Es duu a terme gràcies al cofinançament de la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020 i la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, i té com a objectiu principal la millora de l’ocupabilitat dels participants, tant realitzant sessions individuals com cursos i tallers, tot això plantejat en l’Itinerari Personalitzat Individual que es duu a terme a cadascun dels usuaris quan entren a formar part del Programa.