Hui han començat les obres per a la millora en l’accessibilitat i repavimentació del carrer Sant Mateu, entre els números 20 i 34. El termini d’execució és de set setmanes i es durà a terme en dues fases.  La primera es farà des del número 34 fins al 24, és a dir abans de l’encreuament amb el carrer Sant Domènec. El termini previst en aquest cas és del 25 de maig al 13 de juny. Durant aquest període es tallarà al trànsit aquest tram, però es permetrà l’accés als guals existents. La segona fase prevista del 14 de juny al 9 de juliol completa totes les obres, arribant al número 20 i adequant l’encreuament amb Sant Domènec. En aquesta fase seguirà tallat el carrer Sant Mateu des del número 34 i es es garantirà l’accés de vehicles autoritats i el veïnat.

Durant tot el procés els vianants podran circular per una vorera i es podrà accedir als guals.