Malgrat la millora notable de la situació derivada de la COVID-19 a la nostra ciutat des del Centre d’Esports, s’entén que en les dates previstes per a la realització d’aquest multitudinari esdeveniment esportiu, els dies 11, 12 i 13 de juny, no es donen les circumstàncies idònies per a celebrar aquesta festa de l’esport local com mereix, per aquest motiu s’ha decidit que aquest any no hi haurà Esport 3D.
A més, cal destacar que per a les dates previstes moltes competicions oficials encara estarien en joc, ja que les competicions van parar a causa de la Covid i acabaran molt més tard que en altres anys. Per tant l’ocupació de les instal·lacions esportives municipals per a tal efecte impedirien poder disputar i dur a terme totes les activitats i modalitats que conformen l’ampli programa de l’Esport 3D.
“No obstant això, convidem a clubs i entitats de la ciutat a celebrar dins de la prudència i respectant els protocols i normes sanitàries, totes aquelles clausures de temporada que consideren oportunes. És intenció del Centre d’Esports facilitar el que esportistes i familiars tinguen la fi de temporada que mereixen i des de fa dies treballem perquè així siga. Gràcies a tot l’esport alcoià per mantenir viva la il·lusió. L’esport no es rendeix. Seguim”, ha conclòs, Miguel Juan Reig.