Aquest matí ha tingut lloc la roda de premsa en el Teatre Calderón d’Alcoi la roda de premsa per presentar ‘Vivir asi es morir de amor. El Mayor Espectáculo sobre Camilo Sesto’.

Ell director de Moon World, Juan Fran Senabre, ha anunciat que l’espectacle farà l’estrena absoluta a Alcoi amb 5 funcions del 15 al 19 de desembre. Després farà una gira en la que ja s’han confirmat 35 capitals de província d’Espanya i potser també vaja a Amèrica.

L’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, ha destacat que es complirà un desig de Camilo que és el de projectar la seua ciutat. Durant la gira, abans de cada espectacle es projectarà un vídeo per a promocionar turísticament Alcoi.

També han intervingut, el bateria i director musical de Camilo Sesto, Pino Rovereto i els cantants Pablo Perea i Diego Valdez, que formaran part de l’elenc de l’espectacle.