Des de fa temps l’Hospital Comarcal Verge dels Lliris patia la falta d’especialistes anestesistes. Davant aquesta situació l’Ajuntament d’Alcoi va acordar, a proposta del PP, i amb el suport de tots els grups polítics una Declaració Institucional per a traslladar a la Conselleria de Salut aquesta situació i demanar una solució.

A més, l’Alcalde, Toni Francés, va traslladar directament a la Consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, la preocupació per aquesta situació, qui conscient del problema es va comprometre a buscar totes les fórmules possibles per a incrementar el nombre d’anestesistes a l’Hospital Comarcal Verge dels Lliris.

Hui ha anunciat la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública que han incorporat recentment un anestesista a la nostra àrea de Salut que ha acabat la seua residència i que cobrirà una de les dues vacants que, fins ara, existien en el servei.

“Agraïm l’esforç i la preocupació de la Conselleria i dels treballadors de l’Hospital. Sabem que no és fàcil incorporar anestesistes, però ja s’estan fent passos per a resoldre la manca de personal i com s’ha anunciat es continua treballant per a dotar a l’Hospital de més professionals d’aquesta especialitat en el curt i mitjà termini”, indica l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés.

Des de l’àrea de Salut, han informat que estan estudiant altres mesures a curt i mitjà termini per a millorar el servei, com compartir personal de departaments pròxims que puguen realitzar guàrdies a l’hospital alcoià i oferir places de difícil cobertura en el departament, que aporten avantatges als qui opten per aquesta mena de llocs. També han garantit que la ciutadania rebrà l’atenció que necessita a cada moment.