Els Cursos d’Estiu de natació són una activitat esportiva i recreativa per a xiquetes i xiquets, distribuïda en grups d’edat des del primer any de vida. Es tracta d’una activitat formativa amb l’objectiu de millorar les capacitats aquàtiques dels usuaris i la seua adaptació al mitjà, promovent des d’una perspectiva lúdica el domini del medi aquàtic a través del joc i de la tècnica, així com la iniciació als esports aquàtics.
Els cursos es duran a terme en el Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre del 28 de juny al 23 de juliol, durant 4 setmanes en un total de 20 dies en diferents horaris. Als matins a les 10, 11.15 i 12.30 hores i a les vesprades a les 16.15, 17.15 i 18.30 hores. Per als adults serà a les 19.25 hores.
Les inscripcions es realitzaran el dia 8 de juny de 9.00 a 14.00 hores, a través d’un formulari en línia que es publicarà en la pàgina web de l’ajuntament, així com en l’àrea d’esports de la web municipal. https://www.alcoi.org/ca/areas/deportes/elatorre/cursos_actividades.html. El formulari encara no està actiu, tan sols s’activarà el citat dimarts dia 8 en l’horari estipulat.
Cal assenyalar que la distribució dels grups serà la següent:
BEBÉS de 12 mesos a 36 mesos (1 a 3 anys)
XICOTETS: De 3 a 5 anys.
INFANTILS: De 6 a 9 anys.
CADETS: De 10 a 14 anys.
JÚNIORS: De 15 a 17 anys.
ADULTS: Majors de 18 anys

El regidor d’Esports, Miguel Juan Reig, explica que: “Els cursos de natació sempre són molt esperats per les famílies amb xiquetes i xiquets per a ajudar-los a perdre la por a l’aigua, però, també comptem amb molta demanda d’adults, joves i xiquets amants de la natació que volen continuar avançant en aquesta pràctica esportiva”.