El regidor i portaveu de Compromís Alcoi ha declarat «Els últims dies hem observat que el riu riquer baixa de color negre i amb mala olor, a més, el seu cabal està reduint-se considerablement. De continuar així en unes setmanes aquest cabal desapareixerà. A la passada legislatura vam presentar una moció que va ser aprovada on sol·licitàvem mesures per mantindre aquest cabal ecològic, que tres anys després encara no s’han pres.»

El regidor Ivorra comenta «Sospitem que des de la regidoria de Transició ecològica l’interés pels nostres rius està ‘secant-se’ ràpidament, però esperem que reprenguen aquest interés que la societat alcoiana ha tingut als últims anys per aqüífers i llits de riu i es posen a treballar per mantindre uns cabals ecològics que asseguren la pervivència de les espècies que allí viuen»

Mitjançant precs, la formació valencianista insta al govern a millorar el servei d’oficines del cementeri. Obrir aquest servei a l’edifici de la plaça d’Espanya algun dia a la setmana, o millorar l’horari d’atenció a l’oficina del cementeri. Per altra banda Compromís pregunta pel servei de recollida de la brossa, que al contracte actual, estipula un servei especial de contenidors del centre que on han de desaparèixer dels carrers durant el dia. “En moltes ocasions aquestes illes de contenidors queden fixes als estrets carrers del centre, i veiem que el servei no millora, respecte a l’anterior contracte”, asseveren.

Per altra banda, Compromís conjuntament amb socialistes, Podem i Guanyar presentarà una moció reprovant els bombardejos contra la població civil palestina de les últimes setmanes.