La regidora de Polítiques Inclusives, Igualtat i Infància i Adolescència a l’Ajuntament d’Alcoi, Aranza de Gràcia, va assistir aquest dijous, al costat de representants dels Serveis Socials dels ajuntaments d’Elda i Benidorm, a una reunió convocada per la directora general d’Atenció Primària i Autonomia Personal, Mercé Martínez, amb l’objectiu de valorar la redacció del Manual d’Organització i Funcionament dels Serveis Socials d’Atenció Primària (MOF), impulsat des de Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Serveis Socials

En aquesta trobada, a la qual van acudir edils de Serveis Socials i caps de departament, els tècnics implicats dels tres consistoris, així com la directora general i la cap de departament d’Atenció Primària i Autonomia Personal de la Conselleria, es va reconéixer la bona faena realitzada per part del departament de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Alcoi.

El Manual d’Organització i Funcionament dels Serveis Socials ha sigut creat amb l’objectiu d’homogeneïtzar la metodologia de treball dels equips que ha anat consolidant la Conselleria en aquests cinc anys i unificar l’atenció que s’ofereix a la ciutadania.