Al últim plenari la formació valencianista va presentar una moció per garantir un cabal mínim del riu. Aquesta moció arreplegava punts d’una altra ja aprovada fa tres anys pel ple però que a hores d’ara encara no s’havia iniciat el seu compliment.

El regidor Ivorra comenta «Ens sorprén el poc interés de la regidoria de transició ecològica per assegurar l’estat òptim dels nostres rius i dels seus llits, no entenem per què hem d’anar presentant mocions per a crear consciència al govern sobre temes que a la nostra societat estan molt assumits. És un tema que ningú no pot negar-se, però que ha de treballar el PSOE que té el govern i les competències, i on Compromís Alcoi evidentment estem disposats a treballar de valent»

Altra iniciativa presentada per Compromís Alcoi que va ser aprovada va ser el prec instant al govern a millorar el servei d’oficines del cementeri. El regidor Ivorra comenta al respecte «Pensem que s’ha de valorar quina opció és més adequada però, pensem que cal donar aquest servei a l’edifici de la plaça d’Espanya almenys un dia a la setmana, i millorar l’horari d’atenció a l’oficina del cementeri.

El portaveu Màrius Ivorra finalitza «A Compromís tenim clar que un entorn saludable implica mantindre els nostres espais naturals, cal ser respectuós i no cometre els errors del passat, encara que al nostre govern sembla que li falten idees de com dirigir la nostra població cap a un entorn, i uns serveis propis d’una població moderna, respectuosa i amb uns serveis adequats als seus ciutadans»