Recentment, des del Partit Popular i les xarxes socials s’ha llançat el que el PSOE considera un  ‘bulo’, que seria el fet de que el Govern es planteje eliminar els autobusos al Centre i la Zona Alta. “No hem de descartar cap alternativa, tal com diu el PP, perquè és una cosa que no s’ha plantejat, és absurd. Si diem que volem la ‘peatonalització’ per a intentar reduir l’ús del transport privat i afavorir que la gent vaja caminant o en transport públic, Com es pot pensar que volem eliminar l’autobús al Centre?, al contrari el volem potenciar”, explica el portaveu del Grup Municipal Socialista, Jordi Martínez.

“La inexistent planificació és una barroeria del vicealcalde”, afirmen des del PP, “una vegada més assistim al llenguatge poc conciliador, veiem com ‘l’Ayusismo’ ja ha arribat. Parlar de falta de planificació, és faltar al respecte a tot el Departament de Mobilitat, un gran equip de persones que treballen perquè aquest projecte siga un èxit, un grup de persones tècniques a les quals contínuament se’ls està desqualificant amb criteris polítics o personals i crec que això no s’ha de tolerar”, indica, Martínez.

“Sabem que des de la Zona Alta poden pensar que quedaran aïllats, però això no serà cert. Hi ha molts interessos en intentar convéncer d’aquesta falsedat, però la veritat és que són mentides amb data de caducitat”, destaca el portaveu.

“Finalment per Sant Nicolau i Sant Llorenç l’única cosa que passaran seran autobusos i els vehicles autoritzats. Estem una altra vegada davant la situació que hem d’aclarir una cosa que mai hem dit, ja va passar amb el pagament per aparcar, es va llançar ‘el bulo’ que caldria pagar per a aparcar quan no és així, i ara es repeteix la situació. Demanem una mica de serietat als Grups Polítics i que deixen de llançar ‘bulos’”, conclou Martínez.