La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha atorgat el premi de Grau Mitjà, en la família de Transports i Manteniment de Vehicles del curs 2019-2020, a Ricardo Sanchís, alumne de Salesians XXIII en el Grau Mitjà d´Electromecànica de Vehicles. Aquest premi de Formació Professional específica de Grau Mitjà i Superior, suposa el reconeixement oficial dels mèrits de l’alumnat que ha cursat brillantment aquesta etapa educativa.

Ricardo Sanchís García, natural de Bocairent, es va matricular en els Salesians de Joan XXIII per aprendre l’ofici de mecànic de vehicles, per aquest motiu ha manifestat molt d’interés pel món de l’automoció i ha destacat per les bones qualificacions acadèmiques. A més segons José Luis Sempere, un dels seu professors “Ricardo sempre té temps per ajudar als seus companys i, a més, per a participar en qualsevol esdeveniment que el centre organitza. És molt bon estudiant i millor persona. Tota la família salesiana, el claustre de professors, els companys… li hem desitjat la nostra més sincera enhorabona”.