Organitzat per Colla Ecologista La Carrasca – Ecologistes en Acció d’Alcoi, el pròxim diumenge, 13 de juny, tindrà lloc la Jornada de Neteja del riu Riquer (Alcoi), que havia de celebrar-se el 5 de juny, coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient, però que es va ajornar per la previsió de pluja. La zona on s’actuarà és el tram de riu pròxim al polígon industrial de Sant Benet.

L’eixida serà a les 9 del matí des de davant de l’Oficina de Serveis Socials que hi ha al c/Oliver i des d’allí mateix es baixarà cap al riu pel camí de la Murtera. La idea és acabar cap a les 13 h, per evitar les hores de més calor.

Convé dur: guants de jardineria, protecció solar, calçat adequat (si tens botes d’aigua, porta-les), aigua per a beure (i, si vols, l’esmorzar)
…i moltes ganes de participar en una activitat útil per a la natura.

Per tal de facilitar-nos l’organització, has d’omplir aquest formulari, amb les teues dades. Si ets menor d’edat, has d’omplir una autorització firmada pel teu pare o mare (sí, sabem que és una llanda, però no podem assumir la responsabilitat sense eixe document).

Cartell