Com és habitual en estiu, la Biblioteca Tirisiti no tanca, sinó que organitza quantitat d’activitats perquè xiquets i xiquetes gaudisquen ara que no tenen escola. L’equip d’animació de la Biblioteca ha preparat una gran varietat d’activitats per a xiquets i xiquetes de 4 a 12 anys.
El tema escollit és el reciclatge, una de les activitats quotidianes més senzilles i gratificants per als menors, la finalitat de les quals és valorar la importància del reciclatge i la conservació del medi ambient, ensenyar-se a reciclar i cuidar la natura.
Al mes de juliol es realitzaran tallers de manualitats per aprendre a donar una segona vida als materials que habitualment considerem que ja no són útils després del seu primer ús.
A l’agost l’aprenentatge i la diversió aniran junts per a crear jocs amb materials reciclats.
L’aforament és limitat i cal reserva prèvia imprescindible a la mateixa Biblioteca Tirisiti, al correu biblioteca@alcoi.org o al telèfon 965 53 71 43 a les vesprades.