El col·lectiu LGTBI d’Alcoi (Alcoià) Comtat i Foia de Castalla denuncia davant la Policia Nacional un nou atac cap al col·lectiu LGTBI en el barri de la Zona Nord de la ciutat d’Alcoi, uns atacs produïts a pocs dies de la celebració de l’orgull LGTBI a nivel internacional.

Aquesta agressió cap al col·lectiu LGTBI és la segona que es produeix en l’interval de sis mesos a la ciutat.

Aitor Pla, president del col·lectiu LGTBI d’Alcoi ha informat “clarament l’aparició d’aquestes pintades suposa un atac contra el nostre col.lectiu i no podem consentir que això ocórrega a la nostra ciutat, que recordem que des de fa uns anys està declarada com a espai lliure de feixisme pel plenari municipal. Així que des de Ponts d’Igualtat, hem posat en coneixement de la policía nacional aquesta mena de delicte perquè es puga investigar i trobar als culpables”.

El president de Ponts d´igualtat declara que ” Fa mig any, quan van aparéixer els cartells masclistes i homòfos en diferents punts de la ciutat el nostre col·lectiu es va quedar soles en la denúncia, havent-hi silenci absolut per part de la regidora d’igualtat de l’ajuntament d’Alcoi. Ara sembla que es repeteix el mateix esquema, ja que després de 24 hores des que s´han produït aquestes pintades, l’edil no s’ha posat en contacte amb el nostre col·lectiu” És per això que Pla reclama “Necessitem contundència per part de l’ajuntament d’Alcoi, en agressions d’aquest tipus, perquè de silenciar-les et converteixes en còmplice de l’ocorregut. En moments com aquest és quan s’ha de demostrar que estàs al costat del col·lectiu LGTBI, i no quan hi haja un interés mediatic pel mig”