El Partit Popular d’Alcoi critica els vaivens del Govern del PSOE en el projecte de recuperació dels xalets de la Font Roja, pendent des de 2013. Segons ha transcendit, el cost de l’obra s’ha incrementat en un 84%, l’ús ha canviat de mercat tradicional a alberg i només es recuperaran 4 dels 14 xalets. El regidor del PP Kiko Cantó retrau al PSOE que treballe “cames ajudeu-me” i introduïsca canvis per a “prolongar, sense fer res, l’estat de ruïna total a l’esplanada dels xalets”.

El regidor lamenta la imatge que, a conseqüència de la “desídia” del Govern socialista, la Font Roja ofereix als seus visitants. “És desolador que en deu anys el PSOE haja sigut incapaç de tirar avant la rehabilitació dels xalets”, recalca Cantó. En aqueix temps, el pressupost de l’obra s’ha disparat. En 2013 comptava amb 250.579,01 euros en el pressupost. Ara, segons ha transcendit, el preu ha crescut un 84% fins a aconseguir els 460.000 euros.

L’edil del PP destaca que el projecte de rehabilitació només preveja la intervenció en quatre xalets. La resta de l’esplanada quedarà en les mateixes condicions. És més, les restes del xalet més pròxim a la zona dels paellers seran demolits. “El PSOE no és capaç ni tan sols de tirar avant un projecte de mínims, que després de 10 anys provocarà una gran decepció als alcoians”, alerta Cantó. El regidor lamenta que el PSOE no dispose d’estudis de viabilitat sobre el nou ús que tindran els xalets: un alberg. “Sembla que en una dècada de govern no han tingut temps d’estudiar quin és el millor ús per als xalets”, assenyala Cantó.