La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat presenta la programació de la novena edició del cicle de concerts itinerants Jazz amb la Manco. Es tracta d’una de les propostes culturals amb més recorregut de la Mancomunitat. A l’edició d’enguany, que compta de nou amb la col·laboració de Jazz Club El Mussol, reconegudes bandes de jazz de la zona actuaran a tretze municipis de les comarques entre juliol i principis d’octubre.

Tots els concerts són gratuïts i no cal reservar entrada amb antelació, si bé l’aforament dels espais estarà controlat en tot moment i caldrà seguir les normes de distanciament social estipulades a cadascun dels espais. La primera cita amb Jazz amb la Manco serà el pròxim divendres dia 3 al pati de l’IVAM CADA Alcoi amb el concert de Jazz Films. Al mes de juliol també hi haurà concerts als municipis de Millena i Benimarfull. Pròximament s’anunciarà la programació completa.

Jazz amb la Manco, junt amb la Ruta de Contacontes, és una de les propostes culturals més consolidades a la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat per a fomentar l’oferta d’oci dels municipis als mesos d’estiu, especialment als de menor població. Iván Jover, gerent de la Mancomunitat responsable de l’àrea de cultura, convida a totes les persones amants del jazz i la música en general a visitar els diferents municipis per a gaudir del cicle de concerts: “és una iniciativa molt atractiva per a dinamitzar els pobles amb una opció d’oci saludable i per a tots els públics”.

Cartell