Cinc alcoians s’integren en la nova estructura del Partit Popular de la Comunitat Valenciana. En la comissió executiva, com a secretaris d’àrea, s’incorporen Carlos Pastor i Borja Espert. Formaran part també de la junta directiva regional, de la qual són membres nats el president del PP d’Alcoi, Rafael Miró, el diputat autonòmic Fernando Pastor i el portaveu a l’Ajuntament, Enrique Ruiz.
L’estructura del partit va quedar definida dissabte passat, 3 de juliol, durant el XV Congrés Regional dels populars valencians, que va avalar el lideratge del nou president regional, Carlos Mazón. Un conclave que inicia el camí del Partit Popular a recuperar el govern a la Comunitat Valenciana i com a conseqüència, a prendre el pols a l’actual situació i possibilitar que la regió valenciana torne a ser pròspera.

Carlos Mazón ha confiat en Carlos Pastor i Borja Espert per l’experiència de tots dos en cadascuna de les matèries. Carlos Pastor és llicenciat en Dret per la Universitat d’Alacant. Tècnic Administració General de la Generalitat. Actualment Tècnic Jurídic en la Conselleria de Política territorial, Obres Públiques i Mobilitat. Molt implicat en l’àmbit de la Festa de Moros i Cristians, Pastor va ser secretari d’Organització provincial de Noves Generacions en la dècada dels 90.

Borja Espert és Graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, actualment treballant en el Grup Parlamentari Popular en Les Corts Valencianes com a tècnic Parlamentari. És, a més, Sotssecretari d’Organització de NNGG Comunitat Valenciana.