Els vehicles ja poden circular de nou pel carrer Sant Mateu, després de l’actuació que s’ha dut a terme des del passat 25 de maig. El trànsit es va obrir ahir a la vesprada, 4 dies abans dels terminis previstos.
Recordem que les obres s’han dut a terme per a la millora en l’accessibilitat i repavimentació del carrer Sant Mateu, entre els números 20 i 34.

Una vegada ja es pot circular cal indicar que ara es fa en direcció ascendent, és a dir, després de pujar per Gurugú, quan s’arriba a l’encreuament de Sant Domènec i Sant Mateu en pot triar per quins dels dos carrers circular. Per Sant Domènec en direcció a la plaça Mossén Josep o per Sant Mateu, cosa que permet accedir a tant cap a El Camí com direcció Sant Nicolau, d’aquesta manera es beneficia fonamentalment als veïns que tenen places de garatge en aquesta zona i que ja no han d’anar de forma obligada cap a Sant Domènec.

Amb aquesta obertura al trànsit també obri de nou el carrer Gurugú que havia estat tallat en la segona fase d’aquesta actuació.

Cal recordar que com totes les obres que porta a terme l’Ajuntament d’Alcoi, són revisades pels tècnics municipals competents que són els encarregats de donar el vistiplau. A més, totes tenen un període de garantia en el que l’empresa adjudicatària està obligada a reparar qualsevol incidència o actuació que no siga correcta, sense cap cost.