La Universitat Politècnica de València ha ampliat lleugerament el nombre de places de matriculació per al Campus d’Alcoi -entre graus i màsters universitaris- després de la gran resposta per part de l’alumnat en la preinscripció.

D’aquesta manera, el nombre total de matriculacions ascendeix a 730 nous alumnes, la xifra més alta en la dilatada història del centre alcoià i que confirma un rotund èxit pel que respecta a la resposta de l’alumnat a l’oferta acadèmica de la UPV a Alcoi.

Tal com ha manifestat el director de Campus, Pau Bernabéu, “hem intentat per tots els mitjans, però sense alterar la nostra filosofia de proximitat i atenció personalitzada a l’alumnat, ampliar el nombre de persones matriculades en el nostre centre. No volíem deixar fóra sobretot a alumnes de les nostres comarques que són, en teoria, els que més interés tenen a compartir la seua formació amb nosaltres”.

Així que, després de les pertinents gestions realitzades per la UPV, el número de matriculats al Campus d’Alcoi s’ha incrementat sensiblement i oscil·la depenent de cadascun dels graus, sent el que més ha vist augmentat el nombre d’alumnes el d’Enginyeria Química, o Enginyeria elèctrica,

Bernabéu reitera la seua felicitació a la comunitat universitària pels seus esforços per millorar la qualitat docent i l’atenció a l’alumnat, “que ha tingut com a fruit aquestes magnífiques xifres de demanda de places. Això ens anima a treballar més i millor per a la posada en marxa del nostre pla estratègic de creixement en infraestructures, edificis i graus”.

Màsters Universitaris

Pel que respecta als 4 màsters que s’ofereixen al Campus d’Alcoi, al setembre s’ha fixat una segona tanda d’inscripció entre els dies 2 i 10 a través de la web de la universitat.

Els quatre màsters són:

-Màster Universitari en Enginyeria Textil

-Màster Universitari en Enginyeria d’Organització i Logística

-Màster Universitari en Enginyeria,Processament i Caracterització de Materials

-Màster MBA Universitari en Direcció d’empreses