La Regidora de Turisme, Lorena Zamorano i el president d’ACECA, Rafael Pérez, han anunciat la participació d’aquesta entitat en la pròxima Fira Modernista. Han organitzat jocs infantils de l’època Modernista al carrer Sant Llorenç.

El comerç d’Alcoi també participarà activament dins de nostra ja indispensable Setmana del Modernisme d’Alcoi. Des de *ACECA, s’ha preparat amb gran esforç, en un any especialment dur, una fira d’època destinada als més xicotets que estarà situada al Carrer Sant Lorenzo. De la mateixa manera es vol animar els carrers més cèntrics amb diferents actuacions de màgia i contacontes.

Assenyalar que el desenvolupament de les activitats previstes en el programa està supeditat a l’evolució de la Covid-19 i a les mesures de prevenció existents en el moment en què se celebre la Setmana i Fira Modernista.