Compromís Alcoi sol·licitarà al pròxim plenari que el govern de Toni Francès repare la carretera d’accés al centre ocupacional del Gormaget. Aquesta via compta amb zones en mal estat des de fa temps, provocant queixes dels usuaris del centre del Gormaget.

Màrius Ivorra ha declarat «al passat plenari el PSOE va anunciar la seua intenció de cedir el Mas del Gormaget al consorci Provincial de Bombers instal·lar per la zona un espai de pràctiques per als bombers. Està clar que el trànsit en aquesta carretera augmentarà i el més adequat és reparar-la per evitar majors deterioraments i incomoditats als usuaris, recordem que per aquesta via passen els autobusos que van al centre del Gormaget. És evident l’abandó de la zona, on no sols està el centre ocupacional Gormaget, també està el Mas que ara serà cedit, en mal estat i l’estructura del que anava a ser el futur centre del Gormaget, que va quedar inacabat i afectat per actes vandàlics, tot açò de propietat municipal»

Finalitza Ivorra «a més cal fer una bona neteja d’arbres secs i herbes, dels marges de la carretera per evitar incendis, és una zona sensible, prop de massa forestal, urbanitzacions i el centre del Gormaget, i la prevenció dels incendis comença per la neteja de les zones properes a les vies públiques»