Compromís Alcoi ha denunciat públicament que “la falta de previsió i de diligència” en la redacció del contracte de la brossa costarà a les butxaques dels alcoians/es més de 2 milions d’euros, a més del que ja vàrem pagar al seu moment a FCC.

El regidor i portaveu de la formació valencianista informa «hem sigut coneixedors que l’empresa ha denunciat a l’Ajuntament d’Alcoi per no haver revisat els preus dels pagaments del servei de la brossa en el període que va estar prorrogat, i que el jutjat ha resolt que l’Ajuntament haurà de pagar 2,1 milions d’euros de més a l’empresa FCC, que en aquell moment donava el servei. Està clar que la falta de previsió del govern de Toni Francés està llastrant a la ciutat cada dia més. Acabarem tenint una nova tassa de clavegueram o de papereres a la via pública per a afrontar aquesta despesa?. Aquesta manca de projecte definit es demostra a les pròrrogues successives dels grans contractes de la ciutat, en aquest cas ens ha costat 2,1 milions d’euros però, recordem que tenim el bus i l’aigua prorrogats, que ens costarà de més als alcoians?»

A Compromís no entenen que “al PSOE li passe el temps per damunt a l’hora de traure grans contractes com aigua i bus”. “No existeix cap previsió i van fent les coses sobre la marxa. Nosaltres fa un parell d’anys que estem proposant la redacció d’aquests contractes, amb la finalitat d’aconseguir els millors serveis per als alcoians/es amb el mínim cost, ara les presses per traure els contractes no ho permetran”, conclouen.