La Font Roja acollirà el rés de la sabatina a les 19.30 hores i seguidament a les 20 hores l’Eucaristia que serà presidida pel Bisbe de Lleida, Salvador Giménez Valls.

La tradicional processó que es realitzava en finalitzar la missa, ja no estava prevista per a enguany com a mesura de prevenció de la Covid-19. A més, d’acord amb l’Arxiconfraria de la Verge dels Lliris, es va decidir suspendre el sopar de cabasset que anava a tindre lloc després de l’eucaristia.

Cal destacar que hi haurà servei d’autobús des de la plaça d’Espanya amb eixides a les 17.15, 17.45 i 18.15 hores. Els viatges de tornada seran a les 21.15, 21.45 i 22.15 hores.

“Un any més tornem a celebrar els actes per la Verge dels Lliris. Hem extremat les precaucions i seguit totes les recomanacions i normativa de la conselleria de Sanitat per a poder portar avant aquests actes. Segur que gràcies a la vacunació, l’any que ve puguem tindre una celebració completa”, destaca la regidora de Festes, Carol Ortiz.