La Regidora de Turisme a l’ajuntament d’Alcoi, Lorena Zamorano, i la Presidenta del Grup de Danses Carrascal, Juana Plaza, han donat a conéixer quins seran els 3 actes on l’entitat participarà en la IV Fira Modernista alcoiana.

El primer dels actes serà una dansa en la inauguració de la fira, en la mateixa porta de la Glorieta. El mateix dia, ja a la vesprada, es representaran balls populars al voltant del templet de la Glorieta, una activitat oberta a tota la ciutadania. Finalment, ja el diumenge, i en la mateixa ubicació, hi haurà una mostra de dolçaines i tabals que servirà a més com a clausura de la setmana modernista.

Cal recordar que el desenvolupament de les activitats previstes en el programa està supeditat a l’evolució de la Covid-19 i a les mesures de prevenció existents en el moment en què se celebre la Setmana i Fira Modernista.

Al vídeo de capçalera les dues protagonistes de la roda de premsa ens donen tots els detalles dels tres actes.