La regidoria de Gent Gran ha informat de l’obertura del període de matrícula per a cobertura de places vacants de les Aules Culturals de majors curs 2021/22 i també per a la inscripció en l’Oferta d’activitats socioculturals per a la promoció de l’envelliment actiu.

El període de matrícula i inscripció serà des del 6 al 16 de setembre, tots dos inclosos. Els requisits són estar empadronat/a a Alcoi, tindre més de 60 anys i disposar del carnet municipal de pensionista. Les places vacants a les Aules es cobriran per sorteig en el cas d’haver-hi més sol·licituds que places disponibles. Es conformarà llista d’espera.

Els llistats definitius d’alumnes/as d’Aules seran públics el dia 21 de setembre en el tauler d’anuncis de l’entrada de l’Àgora i en la web de l’Ajuntament en la següent adreça.

Cal recordar que l’ajuntament d’Alcoi també ha preparat una nova oferta d’activitats socioculturals. Els interessats poden inscriure telefonant al 686776579 – 679883100 del 6 al 16 de setembre en horari de 9.30 a 13.30 i de vesprada de 16.30 a 19.30