La plataforma municipalista Guanyar Alcoi considera que el govern del PSOE tinga idèntica forma de procedir que els governs de Peralta i Sedano, com, diuen, «escudar-se en informes tècnics per a aprovar qüestions polítiques». La història recent de la ciutat d’Alcoi, assenyala, està plena de «despropòsits urbanístics que han estat avalats per informes tècnics: gran part dels sobrecostos del teatre Calderón, la construcció d’un pàrquing a la Rosaleda, la urbanització de Serelles… I ara els regidors del PSOE tot i criticar aquestes obres que tant de mal han fet a la ciutat en termes econòmics, defensen altres adduint la validesa dels informes tècnics: com la privatització del servei d’aigua potable o la cessió de la gestió de la neteja dels edificis públics i dels nostres carrers a una gran empresa privada».

El regidor de la formació, Pablo González, afirma: “cada plenari hem de sentir al govern del PSOE criticar les accions passades del PP i al mateix temps veure com tenen les mateixes dinàmiques. Ens té igual si la reforma del Calderón va estar avalada o no per informes tècnics, amb els sobrecostos i factures unflades està claríssim que no ens va afavorir com a ciutat. Ni tampoc Serelles, ni la Rosaleda… Ens agradaria que deixaren d’actuar d’aquesta manera cínica i hipòcrita, sobretot qui ens governa ara: l’equip de Toni Francés. I que feren només aquelles coses que ens beneficien com a ciutat ara i en el futur.”