El Grup municipal Compromís ha manifestat la seua preocupació respecte al mercadet ambulant dels dimecres i dissabtes a les proximitats del Mercat de Sant Roc. Asseguren que la setmana passada sols comptava amb un mercolí, i aquesta situació de perduda de parades està sent un degoteig des del canvi d’ubicació a l’esplanada del pàrquing de l’Uixola.

El regidor i portaveu Màrius Ivorra declara «A Compromís ja vam proposar realitzar el mercadet en el tram del carrer Cid entre el mercat i el carrer Sant Isidre, més prop de la seua ubicació tradicional, i amb major facilitat per control d’entrada i compliment de normes Covid 19. En canvi la regidoria va desestimar aquesta opció en favor de l’actual, que sembla no està donant bons resultats. A hores d’ara ens preocupa la continuïtat d’aquest mercadet que ha perdut gran part dels mercolins, cal actuar ràpidament perquè no passe com al mercadet del centre, que ha acabat desapareixent»

«A Compromís pensem que cal actuar ràpidament per a trobar la solució a aquesta fuita de mercolins, ja tenim precedents de la desaparició del mercadet del centre i no podem permetre la del mercat de Sant Roc i no fer res. A les properes comissions sol·licitarem a la regidora de comerç que actue ràpidament amb la fi d’aturar aquest degoteig de parades al mercadet ambulant de Sant Roc», conclouen.