La Biblioteca Infantil Tirisiti ha presentat la seua programació per als darrers mesos de l’any. Es durà a terme diferents dissabtes a les 12 hores, activitats recomanades per a xiquets i xiquetes de 4 a 12 anys, havent d’estar acompanyats per una persona adulta els menors de sis anys. És imprescindible la inscripció prèvia que es pot fer de dues maneres, per telèfon en el 96 553 71 43 i per correu electrònic, biblioteca@alcoi.org. Pel que respecta a la programació hi haurà 4 tallers d’animació i 2 contacontes.
Aquest dissabte, 11 de setembre, tindrà lloc la primera de les activitats d’animació, un Dobble de contes. La segona activitat serà el dia 23 d’octubre amb un Dobble de Tots Sants, i la tercera el 13 de novembre amb la Tardor a la Biblioteca. El primer contacontes arribarà el 27 de novembre amb ‘Conte amb Kamishibai’. El darrer taller serà l’11 de desembre amb un Dobble de Nadal, acabant amb el contacontes, ‘Conte amb ombres’ el 18 de desembre.
Cal indicar que ‘Dobble’ és un joc de cartes que es basa en la velocitat, observació i reflexos, en el qual els jugadors competeixen per trobar el símbol que coincideix entre les cartes. En aquest cas, a més també dibuixaran els símbols.