El Partit Popular d’Alcoi rebutja l’atac del Govern local, del PSOE, que acusa el principal partit de l’oposició de bloquejar inversions per a la ciutat. La regidora Amalia Payá adverteix que qui frena les inversions i l’execució de projectes és el PSOE. El principal exemple, cita Payá, és la recuperació de la zona del Molinar, en la qual el Govern del PSOE ha deixat perdre 500.000 euros de subvenció procedents de fons europeus.

“El Govern d’Antonio Francés passarà a la història per haver fet malbé una subvenció que era clau per a desenvolupar un dels grans projectes d’Alcoi. Això sí és impedir per mala gestió el progrés de la ciutat”, recalca Payá. La regidora es ratifica en les seues crítiques per la baixíssima execució del pressupost d’inversions. En el primer semestre, el PSOE a penes ha gastat el 3% dels fons previstos per a executar projectes.
Payá considera “alarmant” que la regidora d’Hisenda, Vanessa Moltó, desacredite els informes d’execució trimestral del pressupost. “Són els indicadors disponibles per a controlar l’evolució del compliment dels objectius establits. És evident que al PSOE el molesta que, com a principal partit en l’oposició i alternativa de Govern, exercim la nostra democràtica funció de fiscalització”, assenyala.

“Entenem que a Vanesa Moltó no li agrade que li recordem que viu a València i que com és normal, no tinga la mateixa perspectiva dels problemes de la ciutat que els que vivim i treballem ací, però és la realitat”, conclou Payá.