La Sala d’actes de l’IVAM CADA Alcoi acollirà demà divendres a les 19 hores l’acte de lliurament de les distincions de Medalla d’Or i Fill Predilecte de la Ciutat d’Alcoi a Antoni Miró.

Recordem que és un acte obert a la ciutadania, però a causa de les mesures sanitàries per la Covid-19 era necessari confirmar l’assistència prèvia. Donat el gran nombre de sol·licituds que hi ha hagut, s’ha superat l’aforament permés, per la qual cosa s’ha habilitat la sala contigua on s’emetrà l’acte per a les persones que han sol·licitat assistir i no caben en la Sala d’actes. A més s’emetrà en totes les pantalles de la tercera planta de l’IVAM CADA Alcoi i es col·locaran algunes cadires per a poder asseure’s i veure la retransmissió. L’acte serà retransmés en directe per internet a través del canal de YouTube de la regidoria de Cultura https://www.youtube.com/centrecultural. L’enllaç serà compartit també en les xarxes socials de l’Ajuntament d’Alcoi.

Han confirmat la seua assistència a l’acte nombroses autoritats polítiques com el president de la Generalitat, Ximo Puig, també el president de les Corts, Enric Morera, la diputada Nacional, Patricia Blanquer, la secretària Autonòmica de Cultura, Raquel Tamarit, el director general de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial, Manolo Gomicia, la directora general de Coordinació del Diàleg Social, Zulima Pérez, així com diferents diputats, alcaldes, regidors i la corporació municipal.

Així mateix, també seran presents representants de diferents entitats culturals i del sector educació com la rectora de la Universitat d’Alacant, Amparo Navarro i el director del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València, Pau Bernabéu.

“Antoni Miró mereix sens dubte aquests reconeixements, és un dels nostres artistes amb major projecció internacional i que ha mostrat al llarg de la seua extensa carrera un gran compromís social. A través del seu art ha denunciat les injustícies i ha defensat la democràcia, la igualtat i la llibertat. A més, és un gran promotor cultural que ha col·laborat activament amb l’Ajuntament en totes les propostes d’art plàstic que desenvolupem. Una mostra de la seua gran projecció i de l’afecte que li té la gent, ha sigut el gran nombre d’adhesions, superant les 500 i la gran demanda que hi ha hagut per a assistir a aquest acte”, conclou l’alcalde, Toni Francés.

IVAM CADA Alcoi

IVAM CADA Alcoi