Aquesta mateixa vesprada ha tingut lloc a la façana de l’ajuntament el descobriment del cartell de la ‘IV Setmana Modernista d’Alcoi’.

La nostra ciutat sempre anuncia amb un cartell els seus grans esdeveniments, i com no podia ser d’una altra manera, la nostra setmana dedicada a l’època esplendorosa alcoiana compta amb el seu propi cartell.

Aquest any, el cartell ha sigut obra del fotògraf alcoià, Toni Miranda, qui han estat acompanyats al descobriment per l’alcalde Toni Francés, la regidora de Turisme a l’ajuntament d’Alcoi, Lorena Zamorano, així com altres membres de la corporació municipal. A l’acte també ha participat el Grup de Dolçainers i Tabaleters La Cordeta amb les seues notes de música tradicional.

El cartell, mostra el poder de la màgia, temàtica principal de la fira d’enguany, amb una fotografia amb molta força de Germàn Mollà.

Pots descarregar el programa de la fira punxat ací.

Moment del descobriment del cartell