La regidoria de Democràcia Participativa i Transparència ha organitzat en col·laboració amb les d’Habitatge i Polítiques Inclusives unes jornades de resolució de conflictes. Tindran lloc els dies 29 i 30 de setembre en l’Àgora i en línia, en horari de 16.30 a 20.30 hores. La inscripció és gratuïta i es pot fer per telèfon en el 965537202 o per correu electrònic a alcoiparticpa@alcoi.org.

En aquestes jornades per a la resolució de conflictes, han dissenyat un programa per a transmetre diferents eines que es poden utilitzar en la nostra vida diària per a trobar solucions i entendre’s entre les persones, per a millorar com a societat i com a éssers humans.

“Aquestes jornades de mediació i resolució de conflictes són una eina per a totes les entitats de la nostra ciutat i per a tots aquells col·lectius des dels quals es poden aportar o es poden veure diferents punts de vista i diferents experiències que a més ens poden aportar entitats especialitzades en resoldre conflictes i especialistes en aquesta temàtica. És un bon moment per a poder reflexionar sobre el que podem fer en l’àmbit individual per a millorar les relacions entre veïns i entre entitats i diferents àmbits”.

Cartell