Tal com ja va explicar en roda de premsa la regidora de Turisme, Lorena Zamorano, enguany la Setmana Modernista s’ha hagut d’adaptar a les mesures sanitàries per la Covid 19, per aquest motiu es controlarà l’aforament de totes les actuacions.

Enguany tindran lloc en dos escenaris, un situat en la plaça d’Espanya i un altre en la plaça Ferrándiz i Carbonell.

El divendres 24 a les 19.30 h tindrà lloc la invocació del Mag Houdini en la plaça d’Espanya. Aquest mateix escenari acollirà el dissabte a les 20.00 hores l’espectacle del mag Houdini. Realitzat per Hugo el Mag amb la col·laboració del Grup de Bombers de la Muntanya. L’accés a la plaça d’*Espanya serà lliure fins a completar l’aforament dels seients que es col·locaran per a l’ocasió. La plaça estarà plena de cadires a excepció de les vies obligatòries d’emergència.

Pel que respecta a la plaça Ferrándiz i Carbonell, acollirà diferents actuacions durant tot el cap de setmana, començant el divendres a les 20 hores. És important recordar que són gratuïtes, però és necessari adquirir prèviament la invitació en www.ticketalcoi.com, l’entrada al recinte es realitzarà per l’encreuament amb Joan Canto-Bartolomé J. Gallardo i l’eixida es farà cap a la plaça Mossén Josep. Entre actuació i actuació es procedirà a la desinfecció de les cadires.

En cas de pluja lleu es retardaran les actuacions, que seran suspeses en cas que les precipitacions siguen intenses.
A més, com és habitual la Fira Modernista tindrà lloc a la Glorieta on es controlarà que no se sobrepasse l’aforament. S’entrarà per l’entrada de la plaça Ramon y Cajal i s’eixirà per Sant Nicolau, realitzant un itinerari circular.

Es procedirà al tall del trànsit a partir de les 15.00 h. del divendres en la zona Centre. Quedarà prohibit el trànsit en el lateral de l’Ajuntament, quedant oberta la part que està al costat del Teatre Calderón en tots dos sentits de la marxa. Aquest tram únicament es tancarà mentre es realitzen els espectacles de màgia del divendres i el dissabte

Els usuaris de garatges situats als carrers tallats al trànsit podran continuar accedint com fins ara les 24 hores amb el pertinent permís. Tan sols no podran fer-ho per la ruta habitual en el moment dels espectacles que es tancarà la plaça d’Espanya, però podran fer-ho per rutes alternatives.

Pel que respecta a l’autobús urbà a partir de les 18 hores del divendres, tindrà modificacions en les línies 1,2,4 i 5. La 3 seguirà igual. Adjuntem nota amb totes les modificacions.