La Plaça de Ferràndiz i Carbonell ha sigut enguany l’epicentre de les actuacions de la Fira Modernista. L’activitat va començar divendres passat amb els grups de ball de les Aules de Majors i Danses al-Azraq. Ahir dissabte el ritme va ser frenètic amb les actuacions de “Els Fantasmes de Houdini” del Ballet de Virginia Bolufer, un recital de cançons populars de la mà de la Coral Polifònica Alcoiana, l’espectacle de “La màgia de D3” de D3, i la dansa de “Els elements de Houdini” del Ballet “Gawazi”. A més va haver-hi tot un repertori musical de l’època, com a valsos, polcas i masurques amb la participació del Grup de Danses Carrascal i la secció de ball de l’Associació Espanyola Contra el Càncer. El teatre també va ser present amb les actuacions teatralitzades del Grup de Danses Sant Jordi i el Grup de Teatre Tesalín.

Hui diumenge tampoc han faltat els Balls modernistes, aquesta vegada Organitzats per l’Associació cultural Amics del Modernisme d’Alcoi. L’activitat en aquest incomparable marc urbanístic, ha finalitzat amb la XXVII Mostra de Dolçaines i Tabals d’Alcoi, organitzada pel Grup de Danses Carrascal.