Durant el cap de setmana del 24 al 26 de setembre, es va celebrar la part final de la fira modernista en Alcoi, així com el Trofeu Sant Jordi de ciclisme, activitats que comportaven diferents talls de trànsit i canvis en els horaris i rutes de l’autobús urbà.

Amb motiu d’aquests esdeveniments, des de Podem afirmen que «ens han arribat moltes queixes de persones que van patir el desconeixement dels canvis, afectant al seus desplaçaments per la ciutat, tant en vehicle com en autobús i tenint que assumir les conseqüències i les molèsties que comporta» comenta el regidor Aarón Ferrándiz Santamaría.

«Desafortunadament, aquesta situació no és nova, i són moltes les ocasions en les que la ciutadania pateix aquestes situacions de desinformació i desconeixement en quant a canvis de ruta, horaris d’autobús i talls o canvis de trànsit ocasionats per diferents obres i esdeveniments i la situació no millora amb el temps», continua Santamaria.

Per això, des de Podem sol·licitaran al govern municipal que intensifique les campanyes de les diferents comunicacions referents als canvis i talls de trànsit, als canvis de ruta i horaris d’autobús, i també de les diferents qüestions que afecten a la quotidianitat de la gent, sobre tot aquelles comunicacions offline a peu de carrer per poder salvar la bretxa digital i evitar així les situacions de desinformació esmentades i les molèsties que poden generar per a la ciutadania. «Poder millorar en aquest sentit és una qüestió de voluntat política, així que esperem trobar en el govern municipal aquesta voluntat per resoldre aquest problema que arrastrem ja fa massa temps», finalitza el regidor morat.