Alcoi acollirà aquest cap de setmana un esdeveniment més per commemorar l’any de la Capitalitat Cultural. L’auditori Amando Blanquer serà la seu de la XV Festa de la Música, Dansa i Cançons Tradicionals de la Comunitat Valenciana. La nostra ciutat rebrà la visita de distints grups de danses, una rondalla i una coral de distints municipis de la Comunitat.
Participaran a l’event el Grup Folklòric d’Onil, Grup de Danses Les Postisses de València, Atzavara Grup de Ball de Castelló, Coral Agrupación Musical Santa Cecília del Grau, Rondalla Vinarosenca Mar i Terra, Escola de Danses de Xàtiva, Agrupació Folklòrica El Millars de Castelló, i el Grup de Danses Carrascal d’Alcoi.

Aquest acte s’emmarca dins de la XXXIII Setmana de Cultura Popular i XXXII Aplec de Danses del Grup de Danses Carrascal. La cita serà demà, 2 d’octubre, a partir de les 18:30 hores.

Cartell