La Càtedra AITEX – UPV organitza de nou els Premis emprenedors en el Sector Tèxtil 2021. Podrà participar, en la present convocatòria, qualsevol emprenedor major de 18 anys, amb potencial d’innovació, i que tinguen un projecte d’emprenedoria o idea de negoci innovadora relacionada amb el sector tèxtil, que estiga en fase de desenvolupament.

El present concurs té per objecte premiar a les millors idees de negoci tèxtils i innovadores, per a fomentar, secundar i impulsar l’esperit emprenedor i la innovació del sector tèxtil i fer emergir noves idees de negoci que ajuden a renovar els mercats i contribuir al desenvolupament socioeconòmic de la Comunitat Valenciana. S’entén per «idea de negoci» qualsevol idea en fase inicial de desenvolupament, amb potencial de convertir-se en una futura empresa.

Els treballs es podran presentar fins al divendres 29 d’octubre de 2021, sense perjudici que s’amplie o canvie la data, a causa de les restriccions per la crisi sanitària de la COVID-19.

La dotació del premi per part de la Càtedra AITEX-UPV és de 3.000 euros iniciales per a materialitzar la idea de negoci. D’altra banda, AITEX concedirà fins a 9.000 euros repartits en 12 quotes de 750 euros mensuals per a continuar donant suport a la iniciativa durant el primer any. Per tant, el premi total pot ascendir fins a 12.000 euros. A més, hi haurà una bonificació, per part d’AITEX, del 100% en el curs en línia de tecnologia tèxtil, impartit per AITEX valorat en 420 euros.

Podran participar en la present convocatòria emprenedors majors de 18 anys, amb potencial d’innovació, i que tinguen un projecte d’emprenedoria o idea de negoci innovadora relacionada amb el sector tèxtil, que estiga en fase de desenvolupament. No s’admetran iniciatives emprenedores amb idees de negoci que estiguen constituïdes com a empresa (incloent activitats donades d’alta com a autònom) amb data anterior al termini màxim de lliurament de candidatures del present concurs. Destacar que es podrà participar de manera individual o col·lectiva.